پخت کیک خیس شکلاتی در منزل کار دشواری نیست. امروزه بسیاری از افراد به تهیه کیکهای گوناگون در خانه علاقهمند شدهاند و کیک خیس شکلاتی یکی از محبوبترین آنهاست. بافت نرم و مقدار زیاد شکلات در کیک خیس، طعم بینظیری به آن میبخشد. در این مطلب، سعی کردهایم سادهترین روش تهیه کیک خیس شکلاتی را برای شما شرح دهیم. جهت آشنایی با دستور پخت کیک خیس شکلاتی با مجله آنلاین پارسی دی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک خیس:
برای اندازهگیری مواد اولیه کیک خیس شکلاتی، از یک نوع لیوان استفاده کنید. مهم نیست از چه لیوانی استفاده میکنید، فقط دقت کنید که تمام مواد را با همان لیوان اندازهگیری کنید تا نسبت مواد به هم نخورد.
دستور تهیه کیک خیس شکلاتی خانگی:
کیک خیس، دسری لذیذ با طرز تهیههای متنوع است. در این دستورالعمل، به شما آموزش میدهیم چگونه یک کیک خیس ساده و خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
مرحله اول: آمادهسازی قالب
ابتدا قالبی مناسب برای پخت کیک انتخاب کرده و آن را به خوبی چرب کنید. برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب، کمی آرد نیز به دیوارههای چرب شده بپاشید.
مرحله دوم: ترکیب مواد خشک
در یک ظرف مناسب، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم: افزودن شیر
شیر را به دمای محیط رسانده و به مخلوط شکر و کاکائو اضافه کنید. با قاشق هم بزنید تا مواد خشک به خوبی حل شوند. سپس با همزن برقی مواد را به مدت حدود 3 دقیقه هم بزنید تا یکدست و سبک شوند.
مرحله چهارم: افزودن روغن و جدا کردن مقداری از مواد
روغن مایع را آرام به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد غلیظ شوند. مقداری از مواد شکلاتی را جدا کرده و در یخچال قرار دهید تا برای تزیین نهایی استفاده شود.
مرحله پنجم: افزودن تخممرغ
تخممرغها را یکی به مواد اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید.
مرحله ششم: ترکیب مواد خشک و تر
آرد، بکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس به آرامی به مواد قبلی اضافه کرده و با قاشق یا همزن دستی به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله هفتم: ریختن مواد در قالب
مواد آماده شده را درون قالب آماده شده بریزید. برای اینکه کیک پف کند، با ته قاشق چرب شده چند سوراخ کوچک در مایه کیک ایجاد کنید.
مرحله هشتم: پخت کیک
قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت کامل کیک، یک سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید. اگر مواد کیک به سیخ نچسبید، یعنی کیک آماده است.
مرحله نهم: تزیین کیک
پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و به دلخواه برش بزنید. سپس مواد شکلاتی که قبلاً جدا کرده بودید را روی کیک داغ بریزید. برای اینکه شکلات بهتر به خورد کیک برود، میتوانید با خلال دندان چند سوراخ ریز در سطح کیک ایجاد کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک خیس:
برای اندازهگیری مواد اولیه کیک خیس شکلاتی، از یک نوع لیوان استفاده کنید. مهم نیست از چه لیوانی استفاده میکنید، فقط دقت کنید که تمام مواد را با همان لیوان اندازهگیری کنید تا نسبت مواد به هم نخورد.
دستور تهیه کیک خیس شکلاتی خانگی:
کیک خیس، دسری لذیذ با طرز تهیههای متنوع است. در این دستورالعمل، به شما آموزش میدهیم چگونه یک کیک خیس ساده و خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
مرحله اول: آمادهسازی قالب
ابتدا قالبی مناسب برای پخت کیک انتخاب کرده و آن را به خوبی چرب کنید. برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب، کمی آرد نیز به دیوارههای چرب شده بپاشید.
مرحله دوم: ترکیب مواد خشک
در یک ظرف مناسب، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
مرحله سوم: افزودن شیر
شیر را به دمای محیط رسانده و به مخلوط شکر و کاکائو اضافه کنید. با قاشق هم بزنید تا مواد خشک به خوبی حل شوند. سپس با همزن برقی مواد را به مدت حدود 3 دقیقه هم بزنید تا یکدست و سبک شوند.
مرحله چهارم: افزودن روغن و جدا کردن مقداری از مواد
روغن مایع را آرام به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد غلیظ شوند. مقداری از مواد شکلاتی را جدا کرده و در یخچال قرار دهید تا برای تزیین نهایی استفاده شود.
مرحله پنجم: افزودن تخممرغ
تخممرغها را یکی به مواد اضافه کرده و با همزن مخلوط کنید.
مرحله ششم: ترکیب مواد خشک و تر
آرد، بکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس به آرامی به مواد قبلی اضافه کرده و با قاشق یا همزن دستی به آرامی هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مرحله هفتم: ریختن مواد در قالب
مواد آماده شده را درون قالب آماده شده بریزید. برای اینکه کیک پف کند، با ته قاشق چرب شده چند سوراخ کوچک در مایه کیک ایجاد کنید.
مرحله هشتم: پخت کیک
قالب را در فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت 30 تا 35 دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت کامل کیک، یک سیخ چوبی را در مرکز کیک فرو کنید. اگر مواد کیک به سیخ نچسبید، یعنی کیک آماده است.
مرحله نهم: تزیین کیک
پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده و به دلخواه برش بزنید. سپس مواد شکلاتی که قبلاً جدا کرده بودید را روی کیک داغ بریزید. برای اینکه شکلات بهتر به خورد کیک برود، میتوانید با خلال دندان چند سوراخ ریز در سطح کیک ایجاد کنید.
- جمعه ۱۲ اردیبهشت ۰۴ ۱۱:۴۱ ۱۰ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر