مواد لازم:
500 گرم گوجه سبز
1 فنجان آب فرانسوی
1 قاشق چایخوری نمک
شکر 1 قاشق چایخوری
مرحله آماده سازی
1
آلوها را با آب و نمک به مدت نیم ساعت بجوشانید، اگر می خواهید شیرین شود، شکر را اضافه کنید.
پس از استرس عبور کنید.
دوباره نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشانید و دوباره کف را بردارید. بعد از خنک شدن در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
4
و این رب را در خورش ها و غذاهایی که به آلو نیاز دارند بریزید
5
برای ترشی آلو یا آلو ترشی
آلوها را بشویید و خشک کنید و در لیوان یا شیشه بریزید و کنار آنها نعنا و سبزیجات معطر قرار دهید سپس روی آلوها آب نمک و کمی سرکه جوشیده بریزید.
6
می توانید روی آن سرکه بریزید تا ترش شود، البته دو پیمانه سرکه و یک لیوان آب جوش اضافه کنید تا سرکه و آب مخلوط شوند.
- سه شنبه ۰۲ مرداد ۰۳ ۱۵:۵۴ ۷۴ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر